We zijn zeer flexibel maar verzekeren correct. 

Het heeft immers geen zin om premie te betalen voor een polis waar je halvelings op voorhand van weet dat de verzekeraar toch niet zal tussenkomen omdat het te verzekeren risico niet correct werd meegedeeld. 

Dus we verzekeren:

In se quasi alles behalve vliegtuigen en zaken die zich voortbewegen op treinsporen…en ja, race – en circuit risico’s bij voorkeur ook niet. Zogenaamde ‘shoppers’ wijzen we graag door naar loketverzekeraars, KBC/ING/DVV/ARGENTA/UAB..- agenten en directe verzekeraars zoals Corona, Touring en Ethias…

Verschillende verzekeringen en soorten polissen:

Wij hebben niet gekozen om ellenlange pagina’s te vullen met een resem aan verzekeringsbewoordingen, technische termen, verzekerbaarheid etc.

Kom eens praten dan bekijken we wat er mogelijk is.

Zelden zal u terugkeren zonder oplossing en indien we geen gepaste oplossing hebben voor U dan heeft tenminste toch genoten van onze espresso.

Hebben we specialiteiten? Uiteraard.

We durven stellen dat wij zeer sterk zijn in alles wat met bouw/gebouwverzekeringen te maken heeft, beroepsaansprakelijkheden, classic -en prestigewagens en het aanspoelen van potvissen op stranden. Dat laatste was een grapje maar het kan wel indien gewenst.

Ondervraag ons ook zeker op het vlak van “pension & benefits” . 

Geen loketverkoop maar een duidelijk uitleg en een dynamische kijk op algemene levensverzekeringen, gewaarborgd inkomen, omzetverzekeringen,  enz. juridisch en fiscaal afgetoetst door specialisten.

Contacteer onsOnze producten